HartslagNu vervangt vanaf 1 november 2012 AED Alert en AED Locator


Er gaat iets veranderen: de alarmeringssystemen AED Alert en AED Locator worden samengevoegd tot één nieuw systeem met de naam HartslagNu.
HartslagNu is het nieuwe alarmeringssysteem voor het inschakelen van burgers bij reaninmaties. Vanaf 1 november 2012 wordt er met HartslagNu gealarmeerd en niet meer met AED Alert of AED Locator. Alle vrijwilligers die ingeschreven stonden in AED Alert en AED Locator zijn nu opgenomen in HartslagNu. De oproepen die je vanaf dat moment krijgt hebben dan als afzender HartslagNu. HartslagNu is ontwikkeld in opdracht van de stichting Hartslag voor Nederland, een samenwerkingsverband van regionale ambulancediensten ter bevordering en facilitering van burgerhulpverlening aan slachtoffers van een acute circulatiestilstand. Onder het motto “Van elkaar, met elkaar en voor elkaar” streeft de stichting naar één platform voor heel Nederland, waarbij in elke ambulanceregio gelijk wordt gehandeld.
Kijk voor meer informatie op de 
website van HartslagNu. 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
  • #1

    Hans Sagt (donderdag, 07 november 2013 15:57)

    Werkt prima van zondag op maandag om 00.24 uur naar zuideveldlaan geroepen. We waren er gelijk met de ambulance dus konden niks doen. Er waren 3 personen die aan de oproep gehoor hadden gegeven(geen EHBOérs) heeft zich verder niemand van onze vereniging aangemeld . Ik hoor graag de reaktie. Met groet Hans Sagt e-mail adres j.m.s.sagt@ziggo.nl

  • #2

    René den Ouden (vrijdag, 22 november 2013 15:36)

    Goed van je Hans!! ik ga die website eens uitpluizen

  • #3

    ehbodussen (vrijdag, 22 november 2013 15:54)

    Op de pagina 112 meldingen is een link geplaats waar een ieder zich aan kan melden als burgerhulpverlener.